top of page
  • Writer's pictureCarsten Graff

Praktisk Seksual Vejledning


Et lille indblik i hvordan sex kan fungere som et effektivt middel i et terapeutisk forløb.


I mange år har jeg lavet kurser for mænd som gerne ville lære at tilfredsstille kvinder og undervist både par og singler i at bruge deres seksualitet i en terapeutisk sammenhæng. Indimellem får jeg også besøg af mennesker der ønsker at arbejde med et specifikt område. En af dem var en fyr på 34 år som jeg i det følgende kalder for Jesper.

”For nogle år siden havde jeg et dramatisk brud med en kæreste,” forklarede Jesper imens vi satte os sammen i min stue og fik kaffe. ”Det gav mig et hak i selvværdet og siden da har jeg ikke kunne få rejsning når jeg var sammen med en kvinde.”

”Kan du tænde hvis du er alene og tilfredsstiller dig selv?” spurgte jeg.

”Ja,” sagde han, ”men forsøger jeg at være sammen med en kvinde får jeg ikke rejsning – også selv om jeg finder hende supertiltrækkende.”

”Ok,” sagde jeg. ”Hvordan vil du beskrive din seksuelle profil?”

”Jeg er heteroseksuel…,” sagde han og tænkte lidt, ”og er lidt af en pleaser når det gælder sex. Jeg tænder meget på en kvinde nydelse. Ser hun at jeg ikke får rejsning går hun dog altid kold og nu er det 2 år siden at jeg har forsøgt at have sex. Sidste år brugte jeg en formue på at gå til en sexolog, men det hjalp ikke.”

”Det er ikke nok at snakke om problemet,” sagde jeg. ”Du er nødt til at arbejde med din krop, din seksualitet og dine sanser og det kan du gøre med en surrogatpartner.”

”En surrogatpartner?!” udbrød han. ”Hvad er det?”

”En person der har terapeutisk sex med dig for at hjælpe dig i din seksuelle udvikling,” sagde jeg. ”Jeg har ofte fungeret som surrogatpartner for kvinder, men da du og jeg er heteroseksuelle får vi brug for en kvinde.”

”Ok,” sagde han. ”Hvor finder vi sådan en kvinde?”

”Vi kan spørge min kæreste Maria,” sagde jeg. ”Hvis hun kan lide dig, vil hun uden tvivl gerne hjælpe.”

Efter at have kaldt på Maria, satte jeg hende ind i situationen. Herefter satte hun sig snakkede lidt med Jesper inden hun sagde at hun gerne ville hjælpe.

”Du ser fantastisk ud,” sagde Jesper til Maria, ”men jeg kommer helt sikkert til at skuffe dig.”

”I rollen som din surrogatpartner bliver Maria ikke skuffet,” sagde jeg. ”Hun fungerer jo som din terapeut og vil derfor ikke bruge din rejsning som et selvværdsbarometer. Det eneste du og Maria skal gøre er at følge de regler jeg sætter op for jer.”

”Det er jeg åben for,” sagde Jesper, ”men hvad er reglerne?”

”De fleste mænd er alt for afhængige af deres pik når de har sex,” forklarede jeg. ”To lesbiske kvinder kan jo havde fantastisk sex – også selv om ingen af dem har en pik. Som første led i din behandling vil jeg derfor bede dig om at have sex med Maria i en halv time uden at bruge din pik. Du kan altså kun røre, massere, kysse, nusse, slikke og bruge sexlegetøj. Maria kan også gøre hvad hun har lyst til, men må ikke give din pik opmærksomhed – uanset om den står eller ej. Kan I klare det?”

”Det lyder interessant,” sagde Maria og kiggede på Jesper som nikkede.

”De næste 30 minutter kan i gå ind i soveværelset og lukke døren og starte behandlingen,” sagde jeg. ”Inden i starter sætter Maria alarmen på sin telefon til at ringe efter 30 minutter og når alarmen lyder, ringer hun efter mig.”

Imens de forsvandt ind i soveværelset, var de tydeligvis begge spændt på processen. Maria var allerede i færd med at finde sin vibrator frem og forklare Jesper hvordan han skulle holde den og i hvilken vinkel.

Da de lukkede døren, gik jeg en tur, men efter 30 minutter hørte jeg ikke fra Maria. Det slog mig at de måske havde brug for lidt mere tid og derfor ventede jeg 15 minutter mere. Da min telefon stadig ikke ringede, gik jeg tilbage til soveværelset og bankede på døren men der blev ikke svaret. På den anden side af døren kunne jeg dog høre at både Maria og Jesper larmede højlydt og da jeg gik ind, blev det hurtigt klart at behandlingen var gået i vasken. På sengen lå Maria på alle fire imens Jesper – i bedste gorillastil – var i færd med at tage hende bagfra. Da de så mig, stoppede de og var tydeligvis skuffede over at blive afbrudt.

”Jeg er ked af at jeg ikke ringede,” sagde Maria, ”men da alarmen lød, var Jesper stenhård. Det var tydeligt at han var meget trængende så jeg fandt et kondom og foreslog at vi havde sex.”

”Det var meget mærkeligt!” sagde Jesper og smilede imens han fik pusten igen. ”Fordi Maria var ligeglad med min rejsning tændte jeg helt vildt. Det er svært at forstå at løsningen kunne være så simpel.”

”Løsningen er ikke HELT så simpel,” forklarede jeg. ”At du kan få rejsning med en surrogatpartner, betyder ikke at du kan få rejsning med en rigtig partner. En potentiel partner er ikke helt så let at lave forventningsafstemning med.”

”Det må du undskylde,” sagde Maria imens Jesper nikkede. ”Jeg troede at han allerede var helbredt.”

”Der er KUN tale om en overfladisk helbredelse i et kunstigt opstillet scenarie,” forklarede jeg. ”I bliver nødt til at starte forfra på behandlingen og denne gang bliver jeg og holder øje med jer så I ikke glemmer reglerne.”

 

I de næste 30 minutter sad jeg i en lænestol og læste imens Maria gennemførte behandlingen uden at bryde reglerne.

”Jeg har aldrig haft sex imens der var en anden mand i lokalet,” sagde Jesper da vi bagefter satte os for at evaluere. ”Det tænder mig ikke, men når jeg holdt fokus på Marias nydelse, fik jeg alligevel rejsning.”

”Jeg fik nogle fantastiske orgasmer,” sagde Maria og kiggede på mig, ”men tror du at Jesper er klar til at have sex med en kvinde der ikke er hans terapeut nu?”

”Nej,” sagde jeg. ”Han får brug for flere behandlinger inden han er klar.”

”Det lyder godt,” sagde Maria imens Jesper smilede over hele hovedet.

 

DEN VIDERE BEHANDLING

Næste gang Jesper var i behandling bad jeg ham give Maria en oliemassage inden han sluttede af med at give hende en orgasme. Da han ankom til tredje behandling, viste jeg ham hvordan han kunne dominere Maria både verbalt og fysisk uden at han behøvede at smide bukserne. Under fjerde behandling skulle Jesper varme Maria op i 20 minutter hvorpå hun instruerede ham i at give hende en sprøjte orgasme. Bagefter kunne jeg mærke at Jesper var begyndt at slappe helt af uden hverken han eller Maria overvejede om han havde rejsning. Derfor var det tid til at vende dynamikken. Næste gang vi mødtes var det Marias tur til at give Jesper en fuldkropsmassage og slutte af med at få ham til at komme. Ved næste behandling så Jesper porno imens Maria tilfredsstillede ham og til den afsluttende eksamen havde de sex i en time uden at der var regler. Jesper bestod eksamenen uden problemer hvorpå han skulle finde en elskerinde og gøre sig nogle erfaringer inden han rapporterede tilbage til Maria og mig.

 

Godt og vel 6 uger senere fik jeg følgende mail fra Jesper:  

 

Hej igen

Efter vores proces gik jeg på dates med flere kvinder men der var ikke den rette kemi før jeg mødte Lene. Hun og jeg havde tydeligvis en særlig forbindelse og efter vores andet møde tog vi hjem til hende. Da vi begyndte at kysse, fik jeg ikke rejsning og blev temmelig nervøs. For at give mig selv noget plads fortalte jeg hende at jeg er en pleaser som primært tænder på en kvindes nydelse. Den tilgang til sex var hun åben for og derfor fik jeg mulighed for at give hende massage og tilfredsstille hende uden at jeg var nøgen. Da hun og jeg på den måde fokuserede på hendes nydelse fik jeg til sidst rejsning og havde ingen problemer med at holde den da hun og jeg herefter havde sex.

Nu har jeg været sammen med Lene nogle gange og det ser ud til at udvikle sig til et fast forhold. Jeg har derfor lagt kortene på bordet og fortalt hende at jeg i en periode ikke har været i stand til at få rejsning. Skulle problemet opstå igen er hun villig til at hjælpe mig på samme måde som Maria gjorde, men lige nu føles det ikke som om det bliver nødvendigt. Jeg er meget taknemmelig for den proces jeg havde med Maria og dig. Den kom til, fuldstændigt, at ændre mit liv.   

 

Mange kærlige hilsener

Comments


bottom of page