top of page
workphnompenh.jpg

Graff er en af DK's mest erfarne ghostwritere. Han har blandt andet vundet forfatterforeningens pris for årets mest innovative fagbog. 

GHOSTWRITER

1668936164.png

GRAFF'S BIOGRAFIER

Carsten Graff har skrevet en lang række biografier og har også lavet portrætter af kokken Claus Meyer og Rasmus Kofoed som leder restaurant Geranium. Ud over dette har han skrevet en erindringsbog for en forretningsmand der ønskede hjælp til at fortælle sin livshistorie til sine børn. Bogen fik titlen "Pengenes Pris" og skulle kun trykkes i et enkelt eksemplar. 

INTUITIV GHOSTWRITING

Graff skriver gerne biografer for mennesker han kan identificere sig med. Han har en særlig evne til at sætte sig i sin hovedpersons sted og skrive ud fra det han mærker. Dette betyder at han som regel kun behøver at tale med sin hovedperson i 5 til 10 timer før han kan skrive en biografi på adskillige hundrede sider. Da Graff skrev Kasi Jespers biografi mente Jesper efterfølgende at bogens mest rammende passager var formuleret af Graff uden indblanding fra Jesper.

 

Graff forsøger ikke at optræde som journalist men arbejder intuitivt og lader sin hovedperson fortælle sin egen subjektive version af sin historie.

graffKasi.jpeg
jesper1.jpeg

BIOGRAFI MARKEDSFØRING

Lars Larsen fik sin virksomhed på alles læber da han fik skrevet sin selvbiografi og lod den husstandsomdele i Danmark. Sammen med Kasi Jesper lavede Graff et lignende projekt hvor han under opstarten af et af Jesper's smykkefirmaer skrev Jespers biografi og oversatte den til 6 sprog. Herefter blev bogen trykt i en hardcover udgave i knapt 150.000 eksemplarer og sendt til alle juvelerbutikker i Europa og USA. Dette reklamefremstød gav naturligvis Jesper’s virksomhed en flyvende start. 

Graff's Biografier

bottom of page