top of page
workphnompenh.jpg

Carsten Graff har skrevet flere bestsellere og har modtaget forfatterforeningens pris for årets mest innovative fagbog. Hans bøger er trykt i omkring 500.000 eksemplarer.

GHOSTWRITER

1547430485.png
1547430578.png

RÅDGIVNING OM BØGER

Har du en ide til en bog, en drøm om at udgive din historie eller overvejer du hvordan historiefortælling kan indgå som en del af din virksomheds markedsføring er du velkommen til at kontakte mig. Jeg svarer gerne på spørgsmål og kan også mødes til en indledende samtale hvor vi gennemgår et givet projekt.

 

MINE BIOGRAFIER

Når jeg skriver, er jeg optaget af at udforske områder som vi som kultur ikke taler åbent om. I mine portrætbøger arbejder jeg ofte intuitivt og forsøger jeg at leve mig ind i hovedpersonens måde at tænke og føle på for derved at tilføre teksten et stærkt nærvær samt en personlig og filosofisk dimension.

Jeg skriver både for enkeltpersoner og for virksomheder men fælles for alle er at det drejer sig om at komme ind under huden på en ide eller et menneske. Redigeringen forgår i nært samarbejde med klienten og i dette arbejde har klienten altid ret. Når bogen er færdig, kan den både udgives på et etableret forlag, men kan også udgives via StemningsHotellet som er mit eget forlag.

Klik her for at læse mere om processen. 

_MA_0314 copy_edited.png
P_20181114_135428.jpg
jespergraff.jpeg
jesper1.jpeg

BIOGRAFI SOM MARKEDSFØRING

Lars Larsen fik sin virksomhed på alles læber da han fik skrevet sin selvbiografi og lod den husstandsomdele i Danmark. Sammen med Kasi Jesper lavede jeg et lignende projekt hvor jeg, under opstarten, af et af Jespers smykkefirmaer skrev hans biografi og fik den oversat til 6 sprog. Herefter blev bogen trykt i en hardcoverudgave i knapt 150.000 eksemplarer og sendt til de fleste juvelerbutikker i Europa og USA. Dette reklamefremstød gav naturligvis Jesper’s virksomhed en flyvende start. 

MIT FORFATTERSKAB

Jeg skriver både på Dansk og Engelsk og har udgivet over 20 bøger hvoraf flere er oversat.  Mit forfatterskab indeholder både børnebøger, satire, samtalebøger, romaner og filosofi og biografier på både Engelsk og Dansk. Fire af mine bøger har været på bestsellerlister i Danmark og Rusland og andre har solgt mindre oplag. Sammenlagt er mine bøger trykt i omkring 500.000 eksemplarer og mange af dem findes også som lydbøger.

1668936164.png

ANDRE PROJEKTER

Ud over bøgerne har jeg skrevet hundredvis af essays or klummer og har blandt andet skrevet teksten til restaurant Geraniums egen bog. Jeg har også skrevet mere end 20 bøger der ikke er udgivet på et forlag. En af dem blev bestilt af en milliardær der ønskede at fortælle historien om hvordan jagten på rigdom ødelagde hans familieliv. Bogen fik titlen "Pengenes Pris" og blev kun trykt i et enkelt eksemplar som vil ligge til de efterladte når han er død.

PRISER

Når jeg indgår en aftale om at skrive for en klient aftaler vi en samlet pris for en opgave. Prisen for at skrive, trykke, redigere og designe en bog på mellem 100 og 300 sider ligger et sted mellem 100.000 og 300.000 DKK. Denne udgift kan dog i de fleste tilfælde dækkes ved bogsalg. Indtil videre har alle mine biografier givet overskud.

GRAFFS BIOGRAFIER

bottom of page