top of page
_78A1167.jpg

Mød DK's mest krøllede hjerne

Populære foredragstitler

  • Sund af din usundhed

  • Lyv på ærlig vis

  • Tro imod utroskab

  • Bliv rig på din fattigdom

  • TÆNK NEGATIVT

Med over 2500 foredrag er Carsten Graff er en af Danmarks mest erfarne foredragsholdere. Han taler om et væld af emner, men har altid sin helt egen unikke vinkel og kan på sin befriende og humoristiske facon fokusere på det som de fleste mennesker prøver at fortrænge. Kontakt os hvis du er interesseret i et foredrag inden for et specifikt emne eller søg inspiration her.

negativ.jpeg, Foredrag

SATIRE

TÆNK NEGATIVT

Erhvervslivet spilder milliarder på selvudvikling der ikke virker. Selvudvikling er en afhængighed der får mennesker til at stagnere. Selvudvikling der virker kan ikke planlægges.

Graff har afholdt hundredevis af selvudviklingskurser, men stoppede da han indså at det eneste der udvikledes var saldoen på hans bankkonto. Det meste selvudvikling handler om at blive positiv og sensitiv, men næsten alle mennesker er bange for ikke at være positive nok. Derfor kan man skabe mere frihed og udvikling ved at  undervise i negativ tænkning. 

Under foredraget vil Graff demonstrere hvordan man bliver mere lykkelig ved at tænke negativt. Det handler om at lærer at skælde ud, at dyrke sine uvenskaber og at lyve på ærlig vis. 

Et  underholdende foredrag der vender alting på hovedet. Som publikum skal du ikke gøre andet end at medbringe dit dårlige humør.

Se videoen nedenfor eller læs hvorfor kurser med Graff er spild af tid

Gå på opdagelse i Graff's tabu-kartotek og find inspiration til andre foredrag.

GRAFF OM SELVUDVIKLING

bottom of page