top of page
  • Writer's pictureCarsten Graff

Min Kærestes Sugar Daddy

Historien om hvor meget drama man kan lære at leve med i et forhold der er helt ude af kontrol.Flere af mine kærester har været divaer, men dronningen over divaerne i mit liv hed Isabella. Når jeg var sammen med Isabella, var der to muligheder – enten havde vi passioneret sex eller altødelæggende kriser. Engang da vi rejste rundt som turister i Cambodia sad vi en morgen på restaurant og fik morgenmand imens vi skændes så det bragede. Normalt sluttede den slags konfrontationer med at jeg gik, men denne gang var det til en afveksling Isabella der rejste sig så stolen vælte bag hende inden hun i raseri forlod restauranten. Et par timer senere fik jeg en sur besked på telefonen om at hun havde taget et fly til Bali. At jeg på den måde fik fred, var en stor lettelse og de næste dage slappede jeg af i mit ejet selskab. To uger senere ringede min telefon og da jeg tog den var det Isabella.

”Jeg er ked af at jeg blev så vred,” sagde hun kælent. ”Tak fordi du altid er så overbærende. Kan du tilgive mig?”

Det kunne jeg som altid og herefter fortalte hun hvad der var sket da hun ankom til Bali.

”Da jeg landede, begyndte jeg hurtigt at kede mig,” fortalte hun. ”Derfor gik jeg på nogle dates og mødte på den måde en ældre forretningsmand der heder Patrick. Han har en meget lille pik, men til gengæld røven fuld af penge. Patrick er en rigtig gentleman og han forkæler mig ud over alle grænser.”

”Det lyder godt,” sagde jeg og var lettet over at hun ikke havde tænkt sig at komme tilbage til Cambodia for at genoptage vores konflikter.

”Kommer du ikke til Bali og møder Patrick?” spurgte hun. ”Du vil HELT sikkert kunne lide ham.”

”Men tror du ikke at han vil blive jaloux?” spurgte jeg.

”Du siger noget …,” sagde hun og overvejede det. ”Han er meget besiddende, men vi behøver jo ikke fortælle ham at vi er kærester.”

Isabella er en fantastisk person som jeg altid vil have i mit hjerte, men at være hendes kæreste er ikke så lidt af et opslidende projekt. At se hænge ud med hende og en stakkels mand der endnu ikke vidste hvilke gigantiske kriser der ventede ham forude kunne absolut være underholdende. Hvis jeg kunne få lov til at tage rollen som en af Isabellas venner imens hun havde drama med en anden mand ville jeg kunne slappe af på Bali. Et par dage senere landede jeg derfor på Bali og fandt mig et hotel inden jeg næste aften mødte Isabella og Patrick på en lokal restaurant. Jeg var netop ankommet da Patricks røde Ferrari kørte op foran restauranten. Isabella var stadset op til et niveau der fik alle til at kigge efter hende og Patrick og jeg havde fra starten en rigtig god kemi. Efter at vi havde bestilt mad holdt Patrick et foredrag om nogle af sine forretningseventyr og da vi var færdige med hovedretten, forsvandt han ud på toilettet. Døren var kun lige lukket bag ham da Isabella greb begge mine hænder.

”Jeg bliver liderlig af at sidde her og kigge på dig uden at vi kan røre ved hinanden,” sagde hun. ”Giv mig et kys inden Patrick kommer tilbage!”

Tiltrækningen mellem Isabella og mig er et mysterium der er større end både Pyramiderne og Bermuda trekanten. Hver gang jeg tror at jeg er sluppet ud af hendes klør forvandler hun sig til en blanding mellem et blidt lam og en sex gudinde. Herefter går der 2 minutter før jeg er tilbage i folden hvorpå jeg bliver kørt i stilling til vores næste konflikt. Imens Patrick var på toilettet, var alle disse ting dog som sædvanligt glemt og imens vi kyssede passioneret, var vi tæt på at vælte glassene på bordet. Tydeligvis havde Isabella glemt alt om Patrick og derfor blev det min opgave at sørge for at holde et vågent øje med toiletdøren imens vi kyssede.

”Du kysser fantastisk,” sagde Isabella og slap mig et par sekunder. ”Jeg håber ikke at du kan smage at jeg gav Patrick et blowjob i bilen på vej til restauranten.”

I nogle sekunder kiggede jeg lamslået på hende imens jeg øjeblikkeligt fik kvalme.

”Fy for satan!” udbrød jeg og greb min vandglas for at skylde munden. ”Har jeg ikke fortalte dig om min karantæne regel?! Der skal gå MINDST 12 timer fra du har givet en anden mand et blowjob til vi kan kysse.”

”Det har du ALDRIG sagt!” udbrød hun aggressivt. Imens Isabella og jeg var på kollisionskurs så jeg pludselig at døren til toilettet gik op. Få øjeblikke senere var Patrick tilbage ved bordet imens Isabella og jeg slap konflikten og begyndte at rette på dugen og på glassene.

Da Patrick havde sat sig ved bordet begyndte Isabella - af uforklarlige årsager - at tale om at hun fik for lidt analsex og at hun fremover ville fokusere mere på det. Hun blev dog afbrudt af tjeneren som ankom til bordet og spurgte om der var noget vi manglede.

"Ja," sagde jeg og kiggede på Isabella. "Du var netop i færd med at tale om noget du manglede?"

"Ja," sagde hun og kiggede alvorligt på tjeneren. "Jeg var netop ved at sige at jeg godt kunne bruge mere analsex ...."

"Ok ...," sagde tjeneren og så ud som om det ikke var noget han kunne levere.

"Men hvis det ikke står på menuen," tilføjede jeg, "er jeg sikker på at vi kan nøjes med kaffe og desert."


Da jeg omkring midnat var kommet i sikkerhed på mit hotel, sov jeg fantastisk indtil jeg tidligt næste morgen blev vækket af et opkald fra Isabella.

”Jeg har fortalt Patrick at jeg har brug for lidt alenetid og at jeg derfor rykker til et hotel nede ved stranden,” sagde hun. ”Kom ned til mig klokken 11. Jeg savner dig og vi bliver nødt til at knalde!”

”Ok …,” sagde jeg søvndrukkent, ”men husk karantæne reglen!”

”Det lover jeg,” sagde hun inden hun gav mig hotellets adresse og værelsesnummer hvorpå hun smækkede røret på.


Da jeg ankom til hotelværelset, var Isabella iført høje hæle, selvsiddende strømper og det smukkeste blondeundertøj. Det hele var helt nyt og uden tvivl købt med Patricks kreditkort. Jeg var knapt kommet ind ad døren før hun aggressivt hev mig hen imod sengen imens hun flåede tøjet af mig.

”Lad os få det klaret!” sagde hun grådigt imens jeg hjalp til så godt jeg kunne.

Få sekunder senere var vi i gang og grundet vores adskillelse var passionen stærk og umulig at kontrollere. Da Isabellas telefon pludseligt ringede, ignorerede vi den, men da den ringede igen, fik jeg en fornemmelse af at der var noget galt. Derfor bad jeg hende se hvem det var.

”Ok,” sagde hun og greb telefonen hvorpå jeg kunne høre Patrick tale i den anden ende. Hvad han sagde kunne jeg ikke høre men efter at have smidt røret på sprang Isabella ud af sengen og gik i panik.

”Han er på vej!” Råbte hun.

”Hvem?!” spurgte jeg selv om jeg godt kendte svaret.

”Patrick er lige ankommet til hotellet!” sagde hun. ”Han er på vej til værelset og han har blomster med!”

”Fuck!” råbte jeg. ”Hvad gør vi?”

I nogle desperate sekunder stod vi begge og så os omkring. Værelset lå på fjerde sal og jeg kunne ikke springe ud ad et vindue.

”Gem dig i klædeskabet!” sagde Isabella og pegede på et stort klædeskab.

Imens jeg samlede mit tøj og løb hen til skabet, slog en tanke ned i mig som fik mig til at stoppe op.

”Burde det ikke være Patrick der gemte sig i skabet?” spurgte jeg. ”Det er jo mig der er kæresten og Patrick der er elskeren.”

”Det er sandt,” sagde Isabella og overvejede det et øjeblik, ”men det bliver for indviklet at forklare ham. Om lidt lukker jeg ham ind og imens jeg holder ham hen, kan du snige dig væk og så ringer jeg til dig når han er gået.”

Jeg havde netop lukket skabsdøren bag mig da der blev banket på døren til værelset. Kort efter kunne jeg høre Patrick og Isabella tale sammen.

”Din slemme og uartige dreng!” hørte jeg Isabella sige. ”Jeg HAR jo sagt til dig at jeg havde brug for at være alene. Kom ind og få din straf.”

”Undskyld min due!” hørte jeg Patrick sige hvorpå jeg igennem en sprække i skabsdøren kunne se ham stå med en stor buket blomster i hånden. Imens jeg forsøgte ikke at larme kom jeg i tøjet og kunne samtidig følge med i hvad der skete på værelset.

”Som straf skal min uartige dreng slikke sin herskerinde!” sagde Isabella hvorpå hun tog blomsterne og smed dem på gulvet. Herefter fik hun Patrick ned på knæ og holdt ham i hans tynde hår imens hun pressede hans ansigt ind mellem sine ben. Da hun lukkede lårene omkring hans ører, var han både blind og døv hvilket var signal til at jeg kunne forlade skabet og snige mig imod døren. Imens jeg listede bagom Patrick brugte jeg tegnsprog for at minde Isabella om karantænereglen. Da jeg nåede døren og var på vej ud af værelset, kunne jeg dog høre at Isabella ikke forstod tegnsprog.

”Når du er færdig med at slikke, får du et blowjob,” sagde hun. ”Som straf skal du komme i min mund inden jeg spytter det hele ud i ansigtet på dig!”

Irriteret stoppede jeg op i døren og overvejede om jeg skulle tage konflikten med Isabella med det samme, men indså at det ville være uklogt. Ødelagde jeg Isabellas og Patricks forhold ville hun helt sikkert få mig overtalt til at flytte sammen i en lejlighed på Bali og så kunne jeg se frem til drama i endeløse baner. I stedet valgte jeg den diplomatiske løsning og tog tilbage til mit hotel, inden jeg fortsatte til lufthavnen for at købe billet til det første fly tilbage til Cambodia.

Comments


bottom of page