top of page
WhatsApp Image 2022-11-09 at 13.13.15.jpeg

IMMUN OVER FOR JALOUSI

IMMUN OVER FOR JALOUSI

Når jeg elsker en kvinde, gør jeg naturligvis alt for at hun skal få det bedste ud af livet – også når det gælder kærlighed og sex. Derfor er jeg altid på udkig efter mænd der kan være en bedre kæreste for hende end jeg selv. Det er mange år siden at jeg fik denne tilgang til kærligheden og det startede da min daværende kæreste en dag kom hjem så totalt overskudsagtig ud. Det var længe siden at jeg havde set hende så smuk og jeg spurgte naturligvis hvad der var sket.

”Da jeg var på vej hjem, var der en super flot mand der kom hen til mig,” sagde hun. ”Med et stort smil sagde han at han synes at jeg så fantastisk ud. Herefter begyndte vi at snakke og det endte med at vi fik kaffe på en cafe. Han var virkelig inspirerende at snakke med og da han bad om mit telefonnummer gav jeg ham nummeret til vores gamle fastnet telefon.

”Så forstår jeg det bedre,” sagde jeg og kyssede hende. ”Hvis han ringer, må du sige tak fra mig. Det lader til at han booster dit ego på den gode måde.”

 

Manden hed Peter og allerede dagen efter ringede vores telefon. Da jeg tog den blev røret lagt på. Et par timer senere ringede telefonen igen men denne gang tog jeg den uden at præsenterer mig. I stedet sagde jeg:

”Jeg går ud fra at det er dig Peter! Det er Carsten og jeg vil gerne takke dig.”

”Ehhmm …,” blev der sagt i den anden ende. ”Hvorfor vil du takke mig?”

”Efter dit møde med min kæreste i går så hun fantastisk ud,” sagde jeg. ”Det er godt at se hvor meget hun blomstrer når hun bliver værdsat af en intelligent mand der også ser godt ud.”

”Ok ...,” sagde han og tænkte lidt, ”men er du slet ikke bange for at jeg stikker af med hende?”

”Hun er jo ikke i fængsel,” sagde jeg. ”Hvad hun gør, er op til hende. Hvis hun hellere vil være sammen med en anden, ville det jo være absurd at prøve at tvinge hende til at blive. Det værste der kunne ske, var at hun blev ved med at være sammen med mig på grund af medlidenhed.”

”Det er en interessant måde at se det på,” sagde Peter men lød stadig forvirret. ”Betyder det så at du tænder på at hun har sex med andre mænd?”

”Nej,” sagde jeg. ”Om hun har sex med andre mænd, er helt op til hende selv. Sker det håber jeg naturligvis at de har god sex.”

”Så du har ikke noget imod at jeg inviterer hende ud og forsøger at forføre hende?” spurgte han.

”Absolut ikke,” sagde jeg, ”men du behøver ikke at invitere hende ud. Du er også velkommen til at komme og forføre hende her hos os. Jeg kender hende jo temmelig godt og kan give dig nogle tips inden du begynder forførelsen.”

 

I de følgende måneder inviterede Peter jævnligt min kæreste ud og gjorde hvad han kunne for at forføre hende. Deres møder fik min kærestes selvværd til at vokse og samtidig begyndte hun at gå mere op i sig selv end før. Ud over at købe lækkert undertøj begyndte hun også at træne og når vi hang ud sammen var hun meget mere glad og afslappet end jeg havde set hende længe

”Det er interessant med Peter,” sagde hun en dag da hun kom hjem efter en date. ”På alle områder er han mere attraktiv end dig – han er ikke kun yngre og mere veltrænet, men han har også flere penge og er bedre i sengen end dig. Alligevel er der noget ved ham jeg har det svært med.”

”Lad mig høre,” sagde jeg imens vi sammen satte os ned med en kande the for at snakke om det.

”Når jeg er sammen med dig, kan vi jo tale om alting,” sagde hun, ”men når jeg er sammen med Peter er der mange ting jeg ikke kan sige. Hvis jeg for eksempel siger noget positivt om dig bliver han jaloux. Det giver en dårlig energi og derfor er jeg ikke altid ærlig over for ham.”

”Men kan du så ikke bare nøjes med at tale negativt om mig?” spurgte jeg.

”Det har jeg naturligvis prøvet,” sagde hun, ”men jeg elsker dig jo. Jeg er ikke sikker på at jeg kan overskue at være sammen med en mand der ikke kan rumme sandheden. Her til aften overvejede jeg at gøre det forbi.”

”Det er jo sandsynligvis ikke let at være i Peter’s sted,” sagde jeg imens jeg tænkte på om der var noget jeg kunne gøre for at hjælpe. ”Jeg har jo en del erfaring som parterapeut. Hvis Peter har lyst kunne vi alle tre mødes her og snakke om det..”

 

Da min kæreste mødte Peter næste gang og sagde at jeg havde tilbudt at være deres parterapeut gik Peter helt kold. Da de samme aften forsøgte at have sex havde han dårligt selvværd og kunne han ikke få rejsning og derefter gik deres forhold temmelig hurtigt i stykker hvilket betød at Peter blev deprimeret. Da jeg ringede til ham for at tilbyde ham terapi blev han desværre kun endnu mere deprimeret. Heldigvis gik der ikke så længe inden min kæreste mødte John, men på trods af at jeg gjorde hvad jeg kunne for at hjælpe deres forhold på vej holdt det heller ikke længe.

 

På denne baggrund opgav min kæreste at være sammen med andre mænd og i stedet fandt hun en biseksuel kvinde der hed Luna. Luna var heldigvis meget mere åben over for mig og snart begyndte vi at være sammen alle tre. Efter nogle uger begyndte min kæreste at blive jaloux på Luna og mig og derfor slog Luna op med os begge to og fandt en anden kæreste. Ikke så længe efter begyndte Lunas nye kæreste at være sammen med min kæreste. Herefter var min kæreste ikke længere jaloux på Luna som derfor atter blev kærester med mig. På den måde endte det hele godt og begge mine kærester blev derfor sviger kærester med Lunas nye ex-kæreste.

bottom of page