top of page
drom.jpeg

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSERNE

FANTASIER

De fleste mennesker har fantasier som de ikke udlever og det kan der være mange grunde til. Der er fantasier der tabubelagte, som ikke passer ind i kulturen, er urealistiske, destruktive eller svære at udleve uden den rette hjælp. De fleste fantasier er dog sunde og konstruktive og at udleve dem kan skabe fornyet selvindsigt, øget selvværd, stor nydelse, mere frihed og dermed en ny virkelighed.

FANTASI FACILITATOR

Graff har ofte hjulpet både par, kvinder og mænd til at udleve deres fantasier eller til at forstå de motiver og længsler der ligger bag. Han taler gerne om forbudte fantasier, men hjælper han med at realisere en fantasi skal de involverede finde processen berigende og lærerig. De fleste fantasier er ikke svære at realisere men der er også fantasier der kræver et stort og omfattende forarbejde. Dette skaber naturligvis mulighed for at noget kan gå galt. Her er et eksempel på at tingene ikke gik efter hensigten. Læs mere. 

 

Læs også om hvordan Graff brugte 6 måneder på at realisere en af sine egne fantasier. Læs mere

 

HANDS-ON INTIMATE EDUCATION

With us, you will awake your body and senses, learn how to stimulate your partner or experience an eye-opening massage.

- Learn how to satisfy your partner and become a better lover.

- Learn to harness your sexual energy and use it constructively.

- Become confident with intimacy and improve your self-esteem.

- Reignite your sexual libido and open up at your own pace.

PRIVACY AND SAFETY 

Everything that occurs during your appointment remains solely between us. We do not work with anyone under the age of 18. During an appointment with us, you are not allowed to be under the influence of drugs, alcohol or mood-altering medications.

IMG_9152_landskape.jpg

BEHIND INTIMATE SPACE

 

CARSTEN GRAFF

 

Taboo-explorer, philosopher, love and sex scientist and non-habitual thinker. Graff is the author of more than 20 books dealing with taboos. In more than 20 years Graff has explored the collective unconscious side of modern culture and in 2017 he founded IntimateSpace.org.  

More about Graff: www.carstengraff.com

olivius_numse.jpg
WOMEN
More
massage.jpg
MEN
More
olivius_numse.jpg
COUPLES
More
bottom of page